Nieuws

Nieuws

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten


PAS OP! De beroepscommissie van klachteninstituut Kifid heeft bepaald dat de premie van een schadeverzekering altijd verhoogd mag worden na een stilzwijgende verlenging. Zorg er dus voor dat u dit regelmatig checkt. Of laat dit door iemand anders beheren! Het kan u namelijk tientallen euro's schelen! www.nu.nl/economie/4772565/verzekeraar-mag-premie-verhogen-bij-stilzwijgende-verlenging-verzekering.html PAS OP!

Alle seinen voor de Nederlandse economie staan op groen. Voor dit jaar verwacht het CPB een groei van 2,4 procent en voor 2018 van 2 procent. Echter stelt het CBP wel vast dat er twee zaken zijn die niet meegroeien: de lonen en de inflatie. Lees meer hierover: www.nos.nl/artikel/2178146-cpb-verwacht-nog-meer-economische-groei-lonen-blijven-achter.html

Senioren spenderen meer geld aan vakanties dan de gemiddelde Nederlander. Zij gaan vaker op vakantie en hebben een 'duurdere smaak'. Lees het nieuwsbericht hier: www.nu.nl/reizen/4740489/55-plussers-geven-meer-geld-vakantie En u.. geeft u uw geld graag uit aan vakanties, of zet u het liever op uw spaarrekening?

Als vertrouwenspersoon op financieel gebied zijn wij de aangewezen partij voor het inwinnen van advies binnen een heel breed scala. Is de ondernemingsvorm nog wel passend? Hoe presteert de onderneming ten opzichte van collega's in de branche? Is de onderneming op de juiste wijze gefinancierd? Moet het testament niet worden geactualiseerd? Hoe stem ik de personeelsbezetting beter af op de huidge expoitaitie?
U krijgt van ons een gedegen en eerlijk antwoord op al uw vragen zodat wij u in elke situatie zo goed mogelijk op weg kunnen helpen! Kijk op Mudifin website wat wij voor u kunnen betekenen!

Bent u ook een beetje klaar met altijd maar te bellen en mailen voor uw financiële zaken en daarbij zeker 5 verschillende mensen te spreken bij wie u ieder uw hele verhaaltje opnieuw kunt doen? Wij bij Mudifin begrijpen dat en daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Zo krijgt u een persoonlijk adviseur toegewezen en doordat we de lijnen kort houden zult u nooit lang hoeven wachten op antwoord!

Betaalt u nog wel eens met een acceptgiro? Het plan was om de kaart per 1 januari 2019 af te schaffen, maar de koepel van banken en betaalvereniging Nederland heeft besloten om de afschaffing voor onbepaalde tijd uit te stellen! Goed idee, of een nutteloos plan?

Wij wensen alle moeders van Nederland een hele mooie en leuke Moederdag toe! :-)

Vandaag is het de dag van de lach, dus even tijd om je geen zorgen te maken over geldzaken. Wil je je de andere 364 dagen van het jaar ook geen zorgen over geldzaken neem dan contact met ons op!

Heeft u al belastingaangifte gedaan? 30 april is namelijk de laatste dag waarop u aangifte kunt doen!

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Deze kunnen heel goed van pas komen bij het openen van een eigen zaak. Maar dat jij een ondernemer bent wil niet per se zeggen dat jij ook een financieel genie bent. Dus als jij gewoon doet waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest!

Ondanks de economische crisis voorbij is en men weer meer te besteden heeft staat de gemiddelde spaarrente historisch laag. Bij banken als Triodos is het rentepercentage zelfs gezakt tot 0%
Om toch rendement te behouden op gespaard geld kiezen daarom veel mensen tegenwoordig om het te investeren.
Wat doet u liever met u laatste geld, sparen of investeren?
http://www.nu.nl/sparen/4564950/ruime-meerderheid-zet-spaargeld-ondanks-lage-rente-bank.html

April is weer de maand voor de belastingaangifte. Tot 1 mei 2017 kunt u uw belastingaangifte doen over het belastingjaar 2016. Op welke belastingvoordelen en aftrekposten heeft u recht en hoeveel belasting moet u betalen? Bekijk samen met ons de mogelijkheden bij het invullen van uw belastingaangifte om minder belasting te betalen of een teruggave te krijgen.

De kwaliteit van de BelastingTelefoon krijgt weer een onvoldoende van de Consumentenbond. De hulplijn van de fiscus scoort dit jaar een 5,3. Opvallend is dat vragen over medische kosten die vaak heel veel Nederlanders aangaan, slechter werden beantwoord dan de vragen die veel minder Nederlanders raken.

Wil jij hulp bij je aangifte en heb je vragen die beantwoord dienen te worden? Kijk dan voor meer informatie op: http://mudifin.nl/diensten/aangifen of neem contact met ons: 088-543 22 11

In 2017 zijn er 3 manieren om aangifte inkomstenbelasting te doen:
• met een app.
• online met Mijn Belastingdienst.
• met een papieren formulier.

Alles wat je moet weten om op tijd aangifte te doen vind je hier - https://www.consumentenbond.nl/belastingaangifte/checklist-belastingaangifte-doen. Besteed je het liever uit? Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op.

Belastingtips voor consumenten met een eigen huis: Wie een eigen huis heeft, dient in de aangifte op een aantal zaken te letten. DFTGeld heeft 11 tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder op: http://bit.ly/2msOvDC

Nooit meer te laat met je belastingaangifte!

In veel andere situaties zou 2 maanden gezien worden als een zee van tijd. Echter hebben we het hier over de belastingaangifte die 1 mei binnen moet zijn. Vaak nog zijn mensen te laat en ontvangen zij als gevolg een forse boete. Een betere optie is om uitstel aan te vragen. Dit kan online of via de Belastingtelefoon. Wie uitstel heeft aangevraagd, krijgt namelijk tot 1 september de tijd. Leuker kunnen we het niet maken, wel goedkoper ;) Wil je hulp met jouw aangifte? Kijk dan op: http://mudifin.nl/diensten/aangifen

Europese hoofdsteden gaan voor duurzaamheid in mobiliteit en dat gaat Londenaren vanaf oktober €25 per dag kosten. Luchtvervuiling door mobiliteit is een groot probleem in de grote steden. “Meer dan 9.000 Londenaren sterven jaarlijks door slechte luchtkwaliteit”, stelde de burgemeester tijdens de aankondiging.

http://www.duurzaambedrijfsleven.nl/mobiliteit/21159/londen-introduceert-fikse-belasting-op-vervuilende-voertuigen

Zwitserse kiezers hebben plannen voor hervorming van de vennootschapsbelasting afgewezen. In een referendum stemde zondag ongeveer 59 procent van de kiezers tegen.

Lees het hele artikel op: http://bit.ly/2kG2u5F

U kunt bij Mudifin natuurlijk ook alle voorkomende belastingaangiften laten verzorgen. Van Vennootschapsbelasting tot successieaangifte. Kijk voor meer informatie op:
http://mudifin.nl/diensten/aangifen

Een man uit het Duitse Rostock heeft jaren gedaan alsof zijn hond een schaap was. De Spaanse waterhond zou door zijn beharing op een schaap lijken. De man ontdook zo jaren hondenbelasting.

http://www.nu.nl/opmerkelijk/4423920/duitser-doet-alsof-hond-schaap-belasting-ontwijken.html
© 2018 Mudifin - algemene voorwaarden - privacy statement